Internationaler Training und Experten Verband e.V.

(International Training and Experts Association)                                                                                Worldwide

 
 

Impressum

Gegevens volgens § 5 TMG:

 

ITExA Internationaler Training und Experten Verband e.V.
Niermannsweg 11
D-40699 Erkrath 

Duitsland

E-Mail: info@itexa.eu

Vertegenwoordigt door de Raad van Bestuur:

De Heer G. Schipper

De Heer H. Kell

 

                                              

Registerinschrijving:

Inschrijving in het Verenigingsregister.
Registergericht: Amtsgericht Wuppertal, Duitsland
Registernummer: VR 30759

Opmerking op EU-geschillenbeslechting (mediation)

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS) gereed http://ec.europa.eu/consumers/odr
Ons E-Mail-Adres vindt u boven inhet Impressum.    

Bron: https://www.e-recht24.de

 


Aansprakelijkheid (Disclaimer)

 

Aansprakelijkheid voor de inhoud

 

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk volgens § 7 1 TMG voor eigen inhoud op deze pagina's volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij niet verplicht, als een dienstverlener, om verzonden of opgeslagen informatie te controleren of omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken.

 

Verplichtingen voor het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie op basis van de algemene wetten blijven onaangetast. Een relevante verplichting is echter alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen, zullen wij onmiddellijk deze inhoud verwijderen.

 

 

Aansprakeijkheid voor Links

 

Onze site bevat Links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kunnen we geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud ervan aanvaarden. De aanbieder of exploitant is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gekoppelde sites worden gecontroleerd voor mogelijke wettelijke overtredingen op het ogenblik van de verbinding. Een illegale inhoud was op het moment van de verbinding niet herkenbaar. Zonder concreet bewijs van een overtreding is een permanente controle van de gelinkte pagina's onredelijk. Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij onmiddellijk dergelijke Links verwijderen.

 

 

Auteursrecht

 

De inhoud en werken van deze pagina's, opgemaakt door de site-exploitanten zijn het Duitse auteursrecht onderworpen. Kopiëren, bewerken, distributie en elke vorm van uitbuiting buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de auteur of opsteller. Downloads en kopieën zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud niet opgemaakt is door de exploitant, moet het copyright van Derden respecteerd worden. Bijdragen van Derden worden als zodanig gemarkeerd. Mocht u niettemin op een schending van het auteursrecht opmerkzaam worden, vragen wij om een overeenkomstige verwijzing. Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.